ALEKSANDRA SUBOTIĆ NEMA BLAMA Kresaću se, iako me ćerka gleda kod kuće

Aleksandra Subotić spremna je na sve samo da dogura do finala rijalitija „Parovi”, u koji je ušla u nedelju uveče. Ćerka Ljube Pantović priznala je da je između Mladena Vuletića i nje bilo akcije u “Snajkama”, te da ne isključuje da se nešto slično slično desiti i u “Parovima”

Ona dodaje i da je svesna da njenoj ćerkici neće biti prijatno kada bude videla scene seksa, ali da je to jednostavno ljudska potreba.

– Kapiram sada neke stvari, moja majka je mene dobila sa 17 godina. I ja sam ćerku dobila sa isto toliko godina. Mi smo u rijalitiju zatvoreni u prostoru, ne možeš da pobegneš od pojedinih ličnosti, a i emocije su prenaglašene. Naravno da mom detetu neće biti prijatno kada bude videlo da vodim ljubav sa nekim. To je ljudska potreba, nisam ni prva ni poslednja koja je imala ili nije imala seks u rijatliju. Ne smatram da je to nešto ružno – rekla je Subotićeva.Podsećanja radi, Aleksandra Subotić je u žižu javnosti dospela kada je njena mama Ljuba učestvovala u rijalitiju „Farma“. Aleksandra je u tom periodu bila sa Ljubinim dečkom Aleksandrom Čabarkapom, sa kojim je i dobila ćerku, a koji se trenutno nalazi u zatvoru.

Isečena po telu: Aleksandra Subotić

Isečena po telu: Aleksandra Subotić, Foto: Rajko Ristić

 

Čabarkapa me gleda iz zatvora!

Aleksandra ne želi previše da priča o Aleksandru Čabarkapi, sa kojim ima ćerku, ali je ubeđena da rijaliti prati iz zatvora. – Gleda, verujem da pomno prati sve što se dešava. Prema njemu sam ispala čovek, odgajala sam naše dete bez bilo kakave njegove pomoći. U tome su mi pomogli samo moji roditelji. Verujem da će mu biti prijatno kada me bude gledao – rekla je Aleksandra.

alo.rs

Be the first to comment

Leave a Reply