Le*bijka tvrdi: Ovo je najčešća greška muškarca u se*su

Producentica i scenaristica humorističnih serija Ali Adler izdala je knjigu “Kako po…ti ženu” u kojoj muškarcima govori da smanje brzinu kojom diraju va*inu…

Spisateljica popularnih seriji poput Family Guy, Supergirl i Glee, Ali Adler koja je deklarirana le*bijka, odlučila je izdati mali savjetnik muškarcima kojima će usrećiti žene. U svojoj duhovitoj i vrlo iskrenoj knjizi “Kako po….ti ženu” odlučila je otvoreno progovoriti o sek*ualnosti i tajni ženskog užitka.

– Muškarci masturbiraju puno većom brzinom nego što to čine žene, a to isto primjenjuju u se*su. Da bi zadovoljili ženu, trebaju usporiti – kaže Adler.

“Ključ kraljevstva va*ine je slušanje žene. To je ponekad najteža stvar na svijetu, no samo treba slušati ženu. Ne zamišljajte svoj pe*is kao odvijač, već kao mikrofon. Žene vole se*s, no ako se loše osjećamo, ništa od se*sa…”

“Poljubac je generalna proba se*sa te puno toga otkriva. Ako je poljubac preslinav, monoton ili samo odbojan, stvari neće ići dalje od toga… Nemojte uskakati ženi u usta, vaš jezik nije rover na Marsu, nije uređaj za istraživanje koji treba donijeti uzroke ženine sline natrag u NASA-u.”

“Ponekad ženama nesigurnost oko fizičkih mana i razna ograničenja ne dopuštaju da se opuste. Ovdje vi nastupate – nakon što se spustite dolje, morate se ponašati kao da je njezina vagina najbolja stvar koju ste ikad pomirisali, okusili, vidjeli te je privilegija biti joj blizu…”

Va*ina nikad ne laže – ako nije dovoljno vlažna, znači da nije dovoljno spremna. Potrudite se još, a ako i dalje ne pomaže – ili je riječ o nečemu hormonalnom, ili baš nije zagrijana za vas.

Tretirajte svoju partnericu kao individualca. Ono što je možda bilo super kod vaše bivše partnerice ne mora nužno odgovarati i novoj, a također postoji i velik rizik da vam je prethodna lagala kako joj je nešto super, a možda i nije bilo tako. Nema jednostavnog recepta što treba raditi, jer svako voli različitu vrstu pritiska. Posvetite pažnju njenom klitorisu i pitajte ju što joj odgovara.

novipogled.com

Be the first to comment

Leave a Reply