Ispovest-Cvrsta gu*a…

Moja supruga Mira i ja smo u kasnim tridesetim. Ona je krupna crnka sa lepim, čvrstim, ne baš velikim si*ama i većom i oblom gu*om, koju uživa pokazivati u uskim pantalonam i kratkim haljinama, svesna da time mami bezobrazne poglede drugih muškaraca, što meni nikada nije smetalo. Naš sek*ualni život je imao neki svoj tok. U početku je to bilo vođenje ljubavi i romantika, mada sam ja uvek bio ljubitelj žestokog i grubog sek*a, pa sam tako počeo i pomerati granice našeg sek*a, a moja draga me je prilično dobro pratila u tome. Jednostavno došli smo u fazu vrelog, porni*arskog se*sa. Uživao sam u svakom trenutku našeg je*anja tako da nikada nisam imao potrebu da budem sa drugom ženom.
Jednoga dana, nakon maratonskog je*anja, od skoro sat vremena, osetio sam da je moja ženica još uvek željna tvrde kur*ine. Tada mi je dok sam ležao na leđima, a Mira pokušavala da po treći put ukruti moj ku*ac, kroz glavu prošlo da ne bih imao ništa protiv da u tom trenutku uleti neki delija i pojebe moju ženu. Od same pomisli na to, ku*ac mi je opet postao tvrd, tako da je moja ženica dobila još jedno punjenje. Međutim, od tog dana u meni počinje da buja neverovatno jaka želja da svoju ženicu iz*ebem zajedno sa još nekim muškarcem. Išlo je to do te mere, da sam redovno tokom seksa zamišljao još nekog tipa sa nama, što me je dodatno palilo i davalo mi dodatnu energiju da moju ženu je*em žestoko kao nikada do tada, u čemu je ona očigledno uživala. Često sam, vraćajući se s posla, u glavi motao film, kako ulazim u kuću i zatičem Miru na kolenima sa kurč*nom u ustima. Međutim, nikada nisam imao hrabrosti da joj to kažem, tačnije nisam znao da li ja to stvarno želim, ili je to nešto iz čega ja crpim inspiraciju za se*s.
Tako sam počeo da obilazim forume koji se bave swing temama i slično. Bio sam otvoren u priči, javljali su mi se razni tipovi, međutim jedan se izdvajo. Delovao mi je kao neko iskusan u tim stvarima. Nije se nametao u smislu da se ogrebe za gru*njak već je hteo da mi pomogne. Od mene je tražio da mu pošaljem tri fotografije moje supruge i dao mi broj telefona da ga nazovem, što sam i uradio.
Počeo je detaljno da me ispituje o našem se*su. Interesovalo ga je sve, koju pozu Mira najviše voli, da li upražnjavamo analni seks, da li Mira guta spe*mu i slično. Kada sam mu ispričao da tokom seks traži da je je*em jače da govori „je*i me jače… rasturi mi pi*kicu, nabij mi ga u gu\u… oću da mi je*eš guzu jako, je*i me kao kučkicu…“, kada je čuo da joj bez ikakvog uvijanja kažem da želim da je je*em u usta, a ona se samo bez pogovora namesti da joj to radim… moj sagovornik, koji se predstavio kao Dragan, je bio siguran da moja žena želi trojku, možda više nego i ja. A onda je prešao na testiranje moje želje. Počeo je da mi priča kako bi mi jebao Miru. Bio je detaljan, zvučao je uverljivo, iskusno. Dr*ao sam, dr*ao sam kao lud, i mene je uključio u tu priču. Dr*ao sam sa tolikom strašću kao da je*em Miru zajedno sa nekim. Svr*io sam kao lud i bilo mi je predobro. Na kraju mi je dao jednostavan savet: „Kupi joj dildo kao poklon. Tokom se*sa joj ga nabij u neku slobodnu rupicu i pitaj šta misli da je umesto dilda pravi ku*ac. I ako ti ne odgovori po njenoj reakciji možeš znati na čemu si. A i to ti je super stvar da ako pristane na trojku, da je malo pripremiš za to…. Ako ti još nešto zatrebam imaš moj broj, a ja imam ku*ac 19cm.“ Nasmejao se i prekinuo vezu.
Nakon razgovora sam u gugl pretragu ukucao „se*y shop srbija“. Spremio sam svojoj dragoj lep poklon… Dildo 20cm, ana*ni dildo, lubrikant i crni mrežasti kombinezon.
Nakon dva dana, zazvonio mi je telefon. Kurirska služba, paket je stigao. Budući da sam bio na poslu, kurira sam zamolio da mi paket donese do kancelarije. Toga dana sam sat vremena ranije otišao kući. Mira se već vratila s posla. Ušao sam i spustio paket na sto. Poljubio sam je i rekao da otvori. Počela je da otvara i prvo je izvukla analni dildo, pogledala me je pravo u oči i samo joj je izletelo „mmmmmmmmmmmm…“ zatim je izvukla dildo, od kojeg sam se malo prepao, reakcija je bila „uuuuuuuuuuu dragi“ a onda i lubrikant i korset. Poljubila me je sočno, izašla iz sobe i ponela korset sa sobom. Nakon dva minuta na vratima je stajala moja mrežasta jebulja. Samo je prišla, spustila se na kolena, bez i jedne reči mi otkopčala pantalone i počela lizati jaja i dr*ati ku*ac. Čim je počeo da dobija na čvrstini počela ga je onako znalački gutati. Uhvatio sam je za kosu i počeo je*ati u usta. Trpao sam je u usta bez milosti tako da je počela da grca. Zatim sam je uspravio odvukao do kreveta i naguzio. Raširio sam joj guzu rukama i lagano vrhom jezika počeo lizati č*ar, koji je već pulsirao od uzbuđenja. Uživala je u tome. Nabijala se na moj jezik i snažno uzdisala. Izvadio sam a*alni dildo iz kutije i prineo joj ustima. Ceo ga je strpala u usta. Onda sam joj sipao lubrikant po č*aru u kojem je već bio moj prst. Izvukao sam dildo iz njenih usta i namazao ga lubrikantom i počeo polako da joj ga guram u gu*u. Osećao sam da je boli, ali je i sama širila gu*u rukama i nabijala se polako na njega. Ispustila je jedno glasno „aaaaaaaaaa…“, kod onog najdebljeg dela i onda buć… ušao je do kraja. Zatim sam joj stojeći, onako naguženoj, prislonio gla*ić na ulaz pi*kice. Osećao sam da treperi od uzbuđenja. Nije mogla da čeka da uđem u nju. Siktala je i tražila da joj nabijem kurac u pi*ku, što sam i učinio. Bila je to jedna posve nova pi*kica, nekako zategnuta a osećalo se prisustvo dilda u gu*i. Počeo sam da je je*em snažnim pokretima kao ku*ku. Ku*va u njoj je počela da se budi.
„Toooo… razbij mi pi*kicu… Ahhh… volim tvoju tvrdu kurčinu… Mmmmm… kako je dobro.“
Uvijala se od zadovoljstva i dahtala kao nikada do tada. Ku*ac mi je bio tvrd kao kamen. Izvlačio sam ga do vrha, a onda se ponovo divljački zabijao u njenu vrelu, gladnu pi*kicu, dok sam palcem ruke pomerao blago ana*ni plug u njenoj gu*i. Sve vreme je ludački ponavljala:
„Ohhhh kako je dobro“.
Onda sam se setio saveta svog se*s savetnika. Povukao sam je za kosu prema sebi, ne vadeći ku*ac iz nje i u uvo joj rekao:
„Zamisli ljubavi da je umesto ove igračke još jedan ku*ac tu, u tvojoj gu*i.“
U istom trenutku je počela da urla i svr*ava kao luda. To je bilo to. Ku*ka želi dva ku*ca, želi da bude razjebana. Nisam vadio ku*ac iz nje, samo sam ubrzavao, nabijao se u nju kao lud i ponavljao:
„Znači želiš to droljice, a? Želiš dva ku*ca u sebi? Želiš biti razjebana drolja?“
Je*ao sam je sve jače i ponavljao pitanje, sve do trenutka kada nije rekla:
Daaa! Želimmmm…. želim too!“
Izvadio sam ku*ac iz njene pi*ke, uhvatio za kosu, spustio na kolena. Dr*ao sam pred njenim otvorenim i isplaženim jezikom, dok me je pohotno gledala u oči. Počeo sam da svr*avam. Prskao sam moju pohotnu suprugu, moju kur*icu. Bila je sva ulepljena od spe*me. Onda je, na moje iznenađenje, onako sva ulepljena od spe*me izvadila dildo iz gu*e i počela da liže gledajući me pravo u oči. Od samog prizora, ku*ac mi je bio ponovo tvrd. Samo smo se oboje nasmejali i otišli do spavaće sobe. Ostala je još jedna neisprobana igračka.
Sutradan mi je od ženice stigao sms: „Da li sam ja bila u transu, pa sam umislila ili si me ti nešto neobično pitao tokom se*sa?“
Odgovorio sam: „Ne glumi kur*ice, pitao sa te tri puta i triputa si rekla da“.
Mira: „Kako ćemo?“
Ja: „Biću džentlmen i prepustiti da ti biraš, šta kako i sa kim“.
Odgovorila mi je smajlijem.
Sedeli smo za stolom i ručali. Pričali o nekim svakodnevnim stvarima. Kada smo završili s ručkom Mira je rekla:
„Idi istuširaj se, večeras imamo gosta“, pogledala me izazivački i nasmejala se.
„Jesi brza i ekspeditivna ku*kice“, odgovorio sam.
„Da dragi.“
„Je l’ ga poznajem?“, upitao sam.
„Možda da, a možda i ne, ali večeras ćeš ga upoznati. Idi istuširaj se, dok se nisam predomislila“, zakikotala se i gađala me nekom krpom koja joj je bila u ruci.
Vreme je brzo proteklo. Začulo se zvono na vratima. Ustali smo zajedno da dočekamo našeg gosta. Otvorio sam vrata. Poznavao sam tipa iz viđenja. Izustio je:
„Dobro veče“.
Stajali smo zbunjeni, i on i ja. U ruci je držao flašu vina neupakovanu. Ćutanje je prekinula Mira.
„Ivan, ovo je moj muž Goran, Gorane ovo je Ivan. Pružio sam mu ruku i pozvao ga da uđe. Sa Mirom se nije rukovao samo joj se osmehnuo.
Ivan je bio, crn, moram priznati zgodan muškarac, visok i krupan. Ušli smo u boravak, Ivan je seo na trosed a ja na fotelju preko puta njega. Mira je odmah pojurila do šanka da donese neko posluženje. Nisam mogao ništa da progovorim, imao sam knedlu u grlu. Ni Ivan nije ništa progovarao. Imao je neki idiotski, veštački osmeh na licu, koji me je prilično nerviralo. U glavi mi je bio haos. Razmišljao sam o tome, da li je Ivan već je*ao Miru… da li je još uvek je*e… da li su nekada bili u šemi i svašta nešto… Od takvih pomisli mi se u poslednje vreme ku*ac krutio u roku od nekoliko sekundi, međutim, to se sada nije desilo. Pomišljao sam čak da odustanem od svega. Ćutanje je prekinula Mira.
„Evo kaficeeee…. Gorane, molim te donesi ti neko piće“
„Oćemo da otvorimo ovo vino ili ćemo nešto žestoko?“, upitao sam.
„Ja sam za žestoko“ odgovorio je Ivan, ne gledajući u mene, već piljeći u Miru sav zajapuren.
„I ja“, dobacila je Mira i zakikotala se“
Otišao sam do šanka i doneo flašu domaće rakije i tri čaše. Sipao sam, nazdravili smo, Mira je dobacila na „eks“, što smo i učinili.
Bili smo u nekoj pat poziciji, atmosfera je bila prilično napeta, a onda je po ko zna koji put ćutanje prekinula Mira.
„Pa nećemo valjda samo da ćutimo“, spustila je Ivanu ruku na koleno a mene pogledala u oči.
„Nećemo“, ponovili smo kao dva đaka koji ponavljaju za učiteljiciom.
Mira je ustala i počela da se uvija, mene je zavodila pogledom a njega svojom nemirnom zadnjicom. Sedeo sam nepomičan u fotelji i gledao u Miru, a onda sam pogledao u Ivana koji se zavalio u trosed kao da je u nekom striptiz baru i gutao Miru pogledom, cerekajući se svojim veštačkim osmehom. Odjednom se Mira savila u stuku prema meni, ne savijajući noge u kolenima, zadigla je svoju suknjicu i isplazila jezik.
„Tooo Miro“, izustio je Ivan uz uzdah.
Mira se okrenula, gu*om prema meni, promešala, njome dva-tri puta, spuštajući se na kolena. Pogledao sam u Ivana, koji je sedeo nepomičan i zajapuren, cerekajući se. Kada sam spustio pogled prema dole. Mira je već otkopčavala Ivanove pamtalone. Ivan je počeo da otkopčava košulju, tako da je u roku od nekoliko sekundi sedeo potpuno nag. Ku*ac mu je već bio u punoj erekciji, i činilo mi se da je prilično veliki. Zatim je Mira, počela da mu sisa ku*ac, dok je rukom trljala svoju pi*kicu. Bila je to situacija iz koje više nije bilo nazad, a ustvari je to bilo ono što sam priželjkvao. Ku*ac mi se počeo krutiti. Otkopčao sam svoje pantalone i počeo dr*ati ku*ac. Posmatrao sam svoju ženicu kako drugom muškarcu puši ku*ac i trlja svoju gladnu pi*kicu. Čuli su se zvuci pohotnog pušenja, Mirino mumlanje i Ivanovi uzdasi. Rekao sam:
„Uhh kakva si ti ku*va je*o te.“
Izvadila je ku*ac iz usta i pogledala me preko ramena.
„Je l’ ti smeta što sam ku*va?“, pitala je uz zagonetni osmeh.
„Ne.“
„Voliš kada ti kažem da si ku*va?“
„Daaa… Pomeri se malo nemoj samo da posmatraš.“
Ustao sam. Nisam znao šta treba da radim. Skinuo sam garderobu sa sebe i još nekoliko trenutaka posmatrao kako Ivanov ku*ac, koji je moram priznati bio prilično veći od mog, nestajao u gladnim ustima moje žene.
Spustio sam se na kolena i prišao Mirinoj gu*i. Raširio sam je rukama i počeo naizmenično lizati pi*ku i č*ar, povremeno dižući pogled i posmatrajući Ivana, koji je šarao pogledom po plafonu i uživajući u oralnim veštinama moje žene. Ku*ac mi je već slinio, bio sam neverovatno napaljen. Tucao sam je jezikom, malo u pi*ku, malo u čmar i dražio prstima. Uvijala se, stenjala i mumlala sa Ivanovom kur*inom u ustima.
„Ahhh… dragiiii… šta mi to radiš?“, mumlala je.
„Priprema te za ono što sledi ku*kice“, ubacio se Ivan.
„Leeeepo mi jeee… Tako mi je lepo…“
Bio sam totalno napaljen. Nisam mogao da rasuđujem. Ustao sam, uhvatio je za kosu, spustio na kolena i sjurio joj kurac u balava usta. Počeo sam je je*ati u usta onako kako ona to voli. Ivan je stajao pored i nadrkavao. Zatim je Mira ponovo počela sisati njegov ku*ac, međutim Ivan joj je vrlo brzo zapovedničkim tonom rekao da se naguzi, što je ona i uradila.
„Pali te to ku*vo, da te muž gleda dok te je*em?“
„Uhhh, jako, samo ne znam da li njega pali“, pogledala me je pravo u oči oblizujući usne.
„Mmmm… je*i me Ivane“, govorila je moja žena.
„Nemoj da se oslanjaš na ruke, spusti glavu na pod i isturi guzu“, ponovo je naredio Ivan, a moja žena se povinovala svakoj njegovoj komandi.
„Kaži ku*vice šta oćeš da ti radim?“
„Hoću da me je*eš, i to jako. Hoću da me razvališ.“
Nisam mogao da verujem šta čujem, ali više nisam mogao da verujem koliko me pali to što čujem. Ivan nije dugo čekao, namestio je ku*ac na ulaz pi*kice moje žene i silovito joj ga nabio do kraja.

Be the first to comment

Leave a Reply