RUSKI ASTROLOG – OKTOBAR ĆE BITI NAJGORI ZA OVA 3 ZNAKA: Neka se paze, stižu loše vijesti

Popularni astrolog Pavel Globa otkrio je da će oktobar biti veoma problematičan za određene znakove Zodijaka. Nedavno je Globa otkrio i ko će profitirati u narednom mjesecu.

A evo koje znakove čeka loša sreća u oktobru,

Škorpija

Astrolog preporučuje onima koji su rođeni u znaku Škorpije da izbegavaju neprijatne ljude. Prema njegovim riječima, u oktobru će zlobni i zavidni ljudi okomiti na Škorije pokušavajući da ih pmetu u napredovanju na poslu, ali i upropaste ljubavnu sreću. Savjet je da se u oktobru Škorpije okruže isključivo bliskim ljudima u koje imaju j.

Vodolija

Predstavnike ovog znaka ponekad nazivaju konfliktnim i veoma grubim ljudima jer često ne uspjevaju da kontrolišu svoje emocije. Vodolije ne bi trebalo da očekuju uspjeh na poslu u oktobru ako nisu u stanju da na diplomatski način riješe postojeće probleme, upozorava Globa.

Ribe

Astrolog preporučuje predstavnicima ovog znaka da povedu računa o zdravlju u oktobru. Rekao je da će Ribe biti najosjetljivije na razne bolesti. Osim toga, u trećem mjesecu jeseni mogu da se pogoršaju postojeće, hronične bolesti. Ali važno je da zapamte da će blagovremena posjeta ljekaru otkloniti problem u ranoj fazi.

Leave a Reply