BOLJE IM JE DA NE IZLAZE IZ KUĆE: Ova 3 horoskopska znaka prati nesreća do kraja sedmice

Astrolozi otkrivaju koji horoskopski znaci nisu pod sretnom zvijezdom u periodu od 25. do 31. jula

Ovaj period će biti veoma napet i nikako prijatan. Borićemo se za svoja prava, kontrolu i više ciljeve. Biće nam teško da ostanemo pribrani i samim tim mogu izbiti raznorazni “ratovi” sa nama bitnim ljudima. 

Ipak, ova tri znaka neće imati nikako sreće, niti kontrolu nad situacijama koje slijede: 

Lav

Lavovi očekuju previše od ljudi oko sebe i pokazuju nestrpljenje prema svakome ko ne ispunjava ta njihova očekivanja. Izuzetno ste djetinjasti ove nedelje i zbog toga su moguće rasprave sa nekim vama bliskim ljudima.

Pošto ste nervozni, svađaćete se čak i kada su drugi u pravu i nećete im dati za pravo. Zapravo, ove nedelje sami sebi pravite pakao time što dopuštate da ego upravlja vašim ponašanjem i ne da vam mira.

Škorpija

Stvari kod vas idu prilično glatko do druge polovine nedelje, a zatim počinjete previše da se fokusirate na neke ružne uspomene i stvari iz prošlosti. Moguće je da vam predstoji i neko neprijatno saznanje od nekog starog poznanika, ali od vas zavisi kako ćete na to reagovati. Ali, veći dio nedelje ćete biti prilično nezadovoljni i bijesni.

Imajte na umu da samo od vas zavisi koliko ćete dozvoliti da vas te negativnost obuzme. Ako vam je potrebna podrška, obratite se prijateljima.

Jarac

U nedelji od 25. do 31. jula vas očekuju tenzije u odnosu sa partnerom. Već neko vrijeme imate problem sa njegovim egocentričnim ponašanjem i ne znate kako da se ponašate. Razmišljate o raskidu i to je vjerovatno najbolja opcija ako vam djeluje kao da partner ima više mana nego vrlina.

I još nešto, ne dozvolite da zbog njegovog ponašanja počnete da sumnjate u sebe, već se potrudite da sagledate situaciju iz više uglova kako biste doneli pravu odluku.

Leave a Reply