Klikom na sliku zatvorite prozor.

2 ZNAKA ČEKA VELIKA SREĆA U AVGUSTU: Sve će im ići od ruke, JESTE LI MEĐU NJIMA?

Astrolozi su otkrili koja dva horoskopska znaka će imati najviše sreće u avgustu.

Avgust mjesec će biti prilično bogat važnim astrološkim događajima. Jedan od njih je prelazak Merkura u sazvežđe Djevice 4. avgusta. Tu su i negativni tranziti Venere i Marsa 11. i 20. u mjesecu, dok će 24. avgusta Uran krenuti retrogradno. Posmatrajući aspekte koji se priblilžavaju, astrolozi su istakli koji znakovi horoskopa će imati najviše sreće tokom avgusta:

Blizanci

Astrolozi primijećuju da negativan položaj Venere i Marsa gotovo da neće uticati na vašu sreću i raspoloženje. Moguće je da će vas samo Mars učiniti malo ćudljivijim. Najjača pozicija Merkura u vašoj šestoj kući donosi vam maksimalnu kreativnu energiju. Merkur će izoštriti vašu elokvenciju, bićete još ubjedljiviji i komunikativniji, zbog čega ćete postati još popularniji kod suprotnog pola. Veliki uspjeh vas očekuje u poslovnoj sferi. Ako neko može da pregovara sa bilo kim i bilo gde, onda ste to vi! Uz umjereni bezobrazluk, moći ćete da izdejstvujete sebi idealne uslove pri konkurisanju za novi posao ili pri sklapanju ugovora sa klijentima i novim partnerima.

Dok će velika većina znakova imati probleme zbog položaja Urana, Venere i Marsa, vi ćete biti u prilici da napredujete, ako iskoristite svoje šanse. Ukoliko uspijete da pobijedite svoju lijenost, pobijedićete sve svoje druge neprijatelje – vidljive i nevidljive.

Djevica

Tokom avgusta moći ćete da se popnete na sam vrh planine! Položaj planeta vam donosi idealne uslove! Mars sa Venerom može donijeti neke probleme, ali će Merkur pomoći da se ti problemi ne odraze na vas u nekoj većoj mjeri. Očekuje vas sreća u svim oblastima života. Jedini problem je kako ćete uspjeti da rukovodite ovom srećom. Astrolozi savjetuju da svoju pažnju usmjerite na najvažnije, pokušavajući da postavite prave prioritete već na samom početku mjeseca. Merkur će ojačati vašu intuiciju, čineći vas intelektualno efikasnijim. Osjetićete žudnju za znanjem, pojačanu motivaciju. Sada je vrijeme da izađete iz senke! Sada ni u kom slučaju ne treba pustiti da stvari idu same od sebe, jer snovi se ne ostvaruju tek tako. Sreća je hirovita, pa je treba mudro iskoristiti!

Leave a Reply