KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE PORODICE ROKVIĆ: Supruga nedostupna i uobražena, EVO KAKO SE NIKOLA PONAŠA

Susjedi o javnim ličnostima nekada imaju riječi hvale, nekada ih kude ali uvijek bude i jednih i drugih komentara. Međutim, sa bračnim parom manekenkom Bojanom Barović i pjevačem Nikolom Rokvićem je druga priča. Svi su imali smo lijepe riječi o njima.

– Pročitali smo u medijima da je Bojana trudna, vjerovatno je na početku trudnoće jer se stomak ne vidi. Prije nekoliko dana sam je srela, baš su se spremali za putovanje, i djelovala je samo malo otečeno u licu. To hoće kod trudnica, naročito kada je vrućina, ali je nosila lepršavu haljinu, dugu i nije se primjećivao stomak – istakla je gospođa Nada koja živi u zgradi preko puta.

– Nikola je jedna divna duša i divan čovjek. Poznavao sam i Marinka, bio je prgav i na njega Nikola srećom nije povukao, ali je očigledno znao da vaspita djecu. To je zapravo Slavica radila jer su oba sina vrlo nasmijani i vedri ljudi. Bojana, kada se doselila, djelovala je uobraženo, ali je uz Nikolu postala dostupna. Lijepo je vidjeti kako gaje djecu, blago pričaju i vole se. Nikola je priželjkivao treće dijete, govorio je: ako Bog da. Drago mi je što mu se želja ispunila, njihova djeca će sigurno postati divni ljudi – rekao je čika Ljuba.
U obližnjoj prodavnici rado viđaju ovaj bračni par, kao i Nikolinu majku Slavicu.

– Konačno su lijepe vesti uniijele radost u ovu porodicu. Od trenutka kada se Marinko razbolio, svi su bili tužni. Trudili su se na sve načine da mu olakšaju, ali i da što više budu uz njega. Nikolu smo viđali tužnog, neizmerno i nakon sahrane se dugo nije oporavio. Bojana se trudila da više bude uz djecu, a on je odlazio u manastire i to mu je očigledno prijalo. Vratio se preporođen. Sada su lijepe vesti prvo stigle iz Markove, pa iz njegove kuće. To je usrećilo i Slavicu. Ona dolazi često, kupuje namirnice i šeta unučiće – kažu prodavačice koje slušaju Nikoline pjesme, pa često odu i na njegove nastupe kada pjeva u Beogradu.

Komšija Stefan kaže da Nikola učestvuje u svim akcijama vezanim za uređenje okoline i dvorišta oko zgrade, te da često posadi drvo ili zalije cvijeće.

– Nikola je imao ritual da svako dijete kada mu se rodilo posadi drvo ispred zgrade, tako će biti i sa ovim trećim sigurno. To su od njega vidjeli i ostali, pa je tako nastao čitav drvored. Isto radi i sa jelkom za Novu godinu, ali i raznim biljkama koje donese rasade. Kada vidi da je cvijeće uvelo, on zalije. Eto, to vam dovoljno govori o tome kakav je čovjek – kaže Stefan.

(Blic)

Leave a Reply