SVEKRVA JOVANE JOKSIMOVIĆ SE OGLASILA, NIJE U DOBRIM ODNOSIMA SA SNAHOM: Evo zašto

Majka Željka Joksimovića jednom je progovorila o odnosu s njegovom suprugom Jovanom Joksimović, ali i njegovom bivšom suprugom Vesnom.

Jedan od najslavnijih pjevača u regiji, Željko Joksimović, ne skriva koliko je zaljubljen u svoju suprugu Jovanu, no čini se da njegova obitelj nije toliko oduševljena.

U ranijem intervjuu za Story progovorio je i o supruzi i obitelji te je tom prilikom istaknuo da su mu oni najvažniji.

‘Znam da mi je odnos s Jovanom iznimno važan, ona i djeca su moje polazište, isto koliko i utočište pa se zato i u tome trudim. Ulažem i vraća mi se na najljepši mogući način’, rekao nam je tad.

No, čini se da njegova majka Vesna i supruga nisu (bile) baš u najboljim odnosima. U jednom ranijem intervjuu Vesna je otvoreno progovorila o njihovom odnosu i otkrila kako je došlo do nesuglasica.

‘Jovana je potpuno tip djevojke kakve Željko voli. Jedno vrijeme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće – udaljile smo se. Tada je izašao naslov ‘Željkova mama otkriva da je Jovana trudna’, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona mi to, izgleda, nije mogla to oprostiti i otad je među nama neka distanca’, prenosi njene riječi express.ba.

U istom je intervjuu Željkova majka spomenula i njegovu prvu suprugu, svoju imenjakinju Vesnu s kojom Željko ima kći Minu, a koja se sad drži podalje od javnosti i rijetko je imamo priliku vidjeti.

https://www.instagram.com/p/CeEh5VRsLyg/

Ona često sa njihovom kćerkom Minom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvijek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao kćerka’, ispričala je ona.

Podsjećamo, Vesna Avramović Željkova je ljubav iz mladosti, a vjenčali su se na početku njegove karijere kad mu je bilo samo 23 godine. Danas su, navodno, u dobrim odnosima, a imaju 27-godišnju kći Minu.

https://www.instagram.com/p/Bm8qPmuBPxz/

S poznatom srpskom voditeljicom Jovanom Željko je u skladnom braku od 2012., a imaju troje zajedničke djece, sina Kostu, rođenog 2014. te kćeri blizanke Srnu i Anu, rođene 2017.

U intervjuu za Story otkrio je i kakva je razlika njega kao oca danas i u vrijeme kad mu se rodila prva kći.

‘Bio sam vrlo mlad kada se Mina rodila i mnogo toga nisam znao, premda ne mislim da je to nedostatak zato što ljubav prema djetetu ispravi sve nedostatke. Tako je bilo i onda, tako je i danas. I možda nisam savršen, ali djecu neizmjerno volim i ona to osjećaju’, rekao nam je.

Na pitanje je li lakše bilo brinuti se za malu djecu kad je bio u dvadesetima ili danas odgovorio je:

‘U dvadesetima nedostaje mudrosti i znanja, poslije nedostaje snage i energije, ali ponavljam, sve to je na neki način nevažno ako djeca osjećaju ono osnovno i najvažnije – da su roditelji tu za njih i da ih vole’.

Leave a Reply