VANBRAČNI SIN DEVIN JE UGLEDNI DOKTOR, A EVO U KAKVOJ KUĆI ŽIVI MIROSLAV: Niko nije imao pojma da ovako živi (FOTO)

Dom Devina Antonovića nalazi se u Americi

Od trenutka kada su protiv Miroslava Ilića poveli spor za utvrđivanje očinstva, Mirjana i Devin Antonović tvrdili su da ih ne zanima nikakva imovina, niti od pjevača žele bilo kakvu finansijsku korist. Jedini cilj im je, govorili su, da se utvrdi Devinovo porijeklo.

Imajući u vidu da Devin u Americi vodi skoro pa luksuzan život, koji je sam sebi obezbjedio, reklo bi se da su majka i sin govorili istinu.

“Eeeee! Miroslave, Miroslave, koliko si toga propustio,” uspjela je još jednom da uzburka javnost Mirjana Antonović, kada je nedavno na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju bivšeg supruga Daniela, Devinovog poočima, koji uživa u njegovoj kući na obali okeana.

1187501-87745-devinantonovicfacebook4-iff-ff

Kod Devina često navraća i njegova polusestra Diana, zajedno sa svojom porodicom. I svi se, po svemu sudeći, odlično slažu.

1187505-87747-devinantonovicfacebook6-iff-ff
1187499-87744-devinantonovicfacebook3-iff-ff
1187497-87743-devinantonovicfacebook2-iff-ff
1187503-87746-devinantonovicfacebook5-iff-ff

S obzirom da je Devin po profesiji ljekar, ne čudi što je relativno mlad uspio da se finansijski obezbijedi.

Iako on sam nastoji da se drži po strani, njegova majka često i s ponosom obaveštava pratioce na društvenim mrežama kako živi, ističući da je sin kakav se samo poželjeti može.

Zahvaljujući Miri šira javnost dobila je priliku da zaviri u Devinovu kuću, u kojoj dominiraju visoki plafoni i namještaj u bijeloj boji, a budući da ima i prostrano dvorište svoj prostor je dobio i doberman po imenu Zep.

Miroslav sa svojom suprugom živi u Višnjičkoj banji, a njihov dom je sve, samo ne oskudna kućica na periferiji grada.

Legendarni pjevač Miroslav Ilić nedavno je izjavio da mu čak 3000 eura nije dosta na mjesečnom nivou za život.

Neki od njegovih kolega nisu mogli da ne prokomentarišu Ilićevu izjavu.

Međutim, čini se da pjevaču ne ide baš loše u životu, a kadrovi iz emisije “Paparaco lov” govore upravo suprotno.

865075-untitled-ff

Miroslav sa svojom suprugom živi u Višnjičkoj banji, a njihov dom je sve, samo ne oskudna kućica na periferiji grada.

Njegov dom proteže se na čak nekoliko nivoa, a dvorište oko kuće je “bogato” i kako se čini, negovano i čuvano. Ovakav tip kuće se naziva karingtonka i imaju je mnog poznate linosti. Jako su skupe.

Miroslav Ilić uvijek je rado pričao o svom rodnom selu Mrčajevci, koje se nalazi na teritoriji Čačka. Mještani za pjevača kažu da je veliki domaćin i skroman čovjek koji redovno dolazi u ovo selo.

Pjevač je na svom velikom imanju napravio luksuzni raj, pa je njegov posed jedan od najlepših i najbogatijih u Mrčajevcima. Staru kuću je renovirao i podigao još jedan sprat, ali je i drugu fino uredio.

U dvorištu je napravljen cvetni vrt, a izgrađen je i veliki roštilj. Međutim, pjevač je mislio i na svoje unuke, kojima je obijezbedio i bazen.

Sagradio je čudo. Prije nego što mu je otac umro počeo je da sređuje kuće. Ovu veću planirali su da sruše do temelja, ali su ipak odlučili da je samo dozidaju. Rođeni brat Mikijeve supruge Gordane je arhitekta i on je sve to osmislio. Obično kad ljeti dođu porodično, onda roštljaju, prave sjedaljke u dvorištu, okupljaju društvo. Svoje imanje ne bi prodao za milijarde jer mu je plac uspomena na oca i detinjstvo, a čula sam da će se uskoro i preseliti tu – dodala je komšinica.

Kada u svoje rodno mjesto dođe bez supruge Goce, Miroslav uvek obiđe lokalnu kafanu koja se nalazi u centru, kako bi ručao. Inače, hrana u ovoj kafani iznosi u prosjeku od 200 do 300 dinara.

Novi.ba/Pink.rs

Leave a Reply