ŽENA OSTAVILA MUŽA NAKON ŠTO SE VRATILA SA PUTOVANJA SA PRIJATELJICAMA: A razlog će vas ŠOKIRATI

Stephanie Hanson (41) prošle se godine razvela od supruga nakon što je otišla na odmor u Grčku i shvatila da joj on uopće ne nedostaje.

Hanson je otputovala na Kefaloniju kako bi proslavila svoj 40. rođendan, a kada se vratila kući u Liverpool, mužu je “dala nogu” i podnijela zahtjev za razvod braka.

Šest mjeseci kasnije Hanson je upoznala novog muškarca Davida Baldwina, a za britanske medije je rekla da je “sretnija nego ikada prije”.

“Bila sam u najgorem stanju u životu i sinulo mi je da se kod kuće osjećam loše i da moram učiniti nešto u vezi s tim”, rekla je.

Dok se opuštala uz bazen, razgovarajući s prijateljicama, došla je do zaključka da više ne voli svog supruga.

“Odlično sam se provodila s djevojkama, a pomisao da se vratim kući mužu bila je užasna. U hotelu sam na trenutak shvatila da sam bila jadna u svom braku otkad znam za sebe. Dakle, kad sam se vratila u Englesku, završila sam s njim i znala sam da sam donijela pravu odluku kad sam vidjela njegovu reakciju.”

Nakon što je u srpnju upoznala svog sadašnjeg dečka Davida i upoznala ga sa svoje četvero djece, Hanson tvrdi da “jedva čeka vidjeti što joj budućnost nosi”.

“Da nisam otišla na taj odmor, i dalje bih bila zaglavljena u braku s muškarcem kojeg više ne volim, tako da ne mogu biti sretnija da sam tu gdje jesam”, zaključila je.

Leave a Reply