OTERAO SAM ŽENU JER NIJE MOGLA DA ZATRUDNI IAKO JE LEPA! Ispovest ovog muškaraca će vas IZNERVIRATI!

“Oterao sam suprugu nakon nepune 4 godine braka jer nije mogla da ostane trudna, nije bila u stanju da mi rodi naslednika“, počinje svoju ispovest jedan muškarac.

– Moji su jako bogati i jednostavno je od velikog značaja barem jednog sina da imam. U mojoj odluci da se razvedem imao sam punu podršku moje mame i mog tate.

Iskreno mnogo sam je voleo, ali nije bilo drugog rešenja. Ona je ubrzo nakon što sam je otjerao i nakon što smo se razveli našla drugog, izuzetno je lepa i nije joj bilo teško. U kratkom periodu se i udala i otišla da živi u Švedsku.

Dve godine je nisam ni video niti sam za nju šta čuo i juče sam je sreo u gradu sa tim njenim novim mužem kako guraju dupla dečja kolica… Rodila je blizance i najgore od svega kada sam ih ugledao k’o da sam video sebe na fotografijama iz detinjstva.

Kroz glavu mi je prošlo da je možda bila trudna kada sam je oterao, zastao sam da je pitam, a ona je tada samo okrenula glavu na drugu stranu i prošla pored mene kao da me ne zna… Ne mogu da verujem da je tako okrutna, 4 godine zabavljanja i 4 godine braka, ipak su to lepe godine poznavanja… Izjeda me sumnja… šta ako su stvarno moji,” za kraj je rekao mladić.

Leave a Reply