KLADIMO SE DA NIKAD NEĆETE POGODITI KO JE ŽENA SA SLIKE: Danas izgleda drastično drugačije, SVI SE IZNENADE

Slavne dame često trpe velike promjene kad je riječ o fizičkom izgledu, dok javni posao zahtjeva konstantne promjene i ulaganje u fizički izgled. Mnoge s godinama sve bolje i izgledaju, a za to su mahom zaslužne estetske intervencije koje su sve učestalije.

Neke su od početka svoje karije ostale dosledne prirodnom izgledu, dok su druge potražile pomoć estetskih hirurga. Donosimo vam listu onih koje su vidno “procvjetale” i koje su iz godine u godinu sve ljepše.

Za početak Emina Jahović

Emina je drastično promijenila svoj fizički izgled i nikada lepša nije bila. Jasno je da je imala par estetskih intervncija, međutim mnogi će se složiti da je sve odrađeno umjereno, te da nije pretjerala.

emina-mustafa2

Pjevačica puno ulaže u svoj izgled, a za njeno tijelo zaslužni su treninzi i ishrana.

Nikolija Jovanović

Evidentno je da je pjevačica imala estetske intervencije, ali jedna je od rijetkih koja nije pretjerala, već je zadržala formu prirodnog izgleda.

nikolija-prrr

Maja Berović

I Maja Berović je jedna od onih koja je u prošlosti izgledala nešto drugačije. Osim što je menjala boju kose, izvršila je i određene korekcije na licu. Ipak, daleko od toga da je i bez istih bila manje lijepa.

maja-berovic

Svoj izgled dodvela je do savršenstva, a mnogi je porede sa barbikom.

Aleksandra Prijović

aleksandra-prijovic

I za kraj da li znate ko je na ovoj fotografiji:

302545-zena-ls

Odgovor je:

Voditeljka je znatno promijenila svoj izgled, zategnuto lice, napućene usne, punije jagodice i duga plava kosa, sada su njen zaštitni znak.

lea-kis

Leave a Reply