(NEMA LJUTNJE) Ovo su najgluplji horoskopski znakovi

KOJI je najgluplji horoskopski znak? Iako nije najljepše pitanje, činjenica je da su si ga mnogi postavili i čak donijeli svoj zaključak.

Thoughtnova donosi odgovor na to pitanje, a kako pišu, kod ovih znakova problem je što najprije reagiraju, a onda promisle. Odluke donose na temelju osjećaja, a ne znanja, a pripadnicima ovih znakova veliki je plus da su uglavnom i najsretniji znakovi.

Prema ovoj listi, najgluplji znak je Rak. Na prvom mjestu našao se zbog svoje hiperosjetljivosti i sklonosti pretjeranim reakcijama, koje nisu ni inteligentne ni logične.

Upravo se na njih najviše odnosi ona rečenica da prvo reagiraju, a potom promisle te da svoje odluke baziraju na osjećajima, a ne na znanju i činjenicama.

Drugo mjesto zauzeo je Strijelac. Najčešće ih se smatra opsjednutima samima sobom, neodlučnima i sklonima tome da se ne bore za sebe.

Zbog toga odaju dojam da su manje inteligentni, iako su oni znak koji možda najbolje sagledava širu sliku.

Ovnovi su zauzeli treće mjesto. Oni su najveći misterij ove liste jer su istodobno jako inteligentni i jako glupi. Izgledaju nevino, a zbog nesposobnosti da stvari shvate ozbiljno, čine se zabavnima. No zapravo se ne mogu pohvaliti emocionalnom inteligencijom potrebnom da razumiju druge.

Vage su sljedeće na listi. Iako se čine inteligentnima, najčešće svoju moć koriste za manipuliranje drugima. Za razliku od Ovnova, jako dobro razumiju tuđe osjećaje. Obožavaju savršenstvo, a kako bi ga postigle, Vage su spremne na svakakve gluposti.

Lavovi vole pretjerivati i jako su egocentrični, a zbog toga što su spremni na sve da ih drugi zavole, našli su se na petom mjestu. Pokušat će biti baš sve kako bi im se drugi divili, čak i ono u čemu nisu dobri. Ta spremnost na gluposti im je i osigurala mjesto na ovoj listi.

Bikovi su zadnji na ovom popisu, a opisuje ih se kao egocentrične i glupaste, ponajviše zato što se ne znaju na pametan način nositi s tuđim odbijenicama. Kad nešto nije po njihovom, znaju pretjerano reagirati, biti zbunjeni i izgubljeni, što ne pomaže tome da ih drugi vide kao inteligentne osobe.

Leave a Reply