NAKON 17 GODINA BRAKA I TROJE DJECE URADILA DNK TEST: Saznala ŠOKANTNU ISTINU, zbog koje joj svi kažu da se RAZVEDE (VIDEO)

Sretno bračni par sa troje djece otkriva kako su nakon DNK testa saznali da su u srodstvu . Selina i Joseph Quinones iz Kolorada bili su zajedno 17 godina kada je Selina odlučila istražiti svoje porodično stablo .

Majka troje dece nije se previše upuštala u svoju lozu kada je otkrila veliki šok – njen suprug Džozef je takođe bio njen rođak. Na društvenim mrežama objavila je vijest o tome kako su otkrili da su više od muža i žene.

– Udala se za muža 2006. Ne razmišljajući o tome, dobili smo troje dece. Tada sam saznala da smo u srodstvu i rođaci – rekla je ona.

Selena se našalila da je ta vijest “dobar ledolomac”, ali je pozvala druge parove da provjere svoje naslijeđe. Trenutak kada je otkrila da joj je muž zapravo rođak opisala je kao poražavajući, ali kaže da je njihova ljubav jača nego ikad i da je ignorisala negativne komentare i kritičare koji su im predlagali da se razvedu.

– On je i dalje, i biće, moje sve. Neću dozvoliti da “malo krvi” uništi ono što smo stvorili, ovu prelijepu porodicu – poručila je.

Ona je uradila DNK test 2016. i to ju je, kaže, zaista prestrašilo.

– Brat i žena doživotno! Postoji razlog zašto neki parovi liče. Ovdje sam samo da podignem svijest – rekla je.

Također je objasnila kako su krenuli dalje nakon otkrića.

– Moja djeca i moj muž su sve i to smo preboljeli. Sva naša djeca imaju deset prstiju na rukama i nogama – dodala je.

Rekla je da ona i Joseph nisu imali pojma da su u rodu kada su se prvi put upoznali i da su izlazili četiri mjeseca prije nego što su se zaručili.

– 17 godina sa mojim bratom. Ne, nismo znali dok nismo uradili test. Zabavljali smo se četiri mjeseca prije nego što smo se vjenčali. On će mi i dalje biti sve – kaže Selina i dodaje da nikada neće pasti pod uticaj onoga što drugi misle, tvrdeći da nisu ni slutili da su u srodstvu, prenosi Daily Mail.

– Da se razvedemo od njega jer nismo znali, samo da svojoj djeci kažemo da roditelji više nisu zajedno zbog mišljenja drugih. Ne, hvala, zauvijek ćemo ostati rođaci, supružnici i ljubavnici – odlučna je Selina.

Leave a Reply